maling af facade og udendørs træværk​

Hos Malermester Morten Duus udfører vi alt i udendørs malerarbejde i forbindelse med huse, sommerhuse og virksomheder omkring Augustenborg, Sønderborg, Nordborg og det øvrige Als.

Vi har stor ekspertise med restaurering af gamle bygninger, og sætter en ære i at give ældre boliger et nyt look med maling af facade og udvendig maling af hus. Vi tilbyder udendørs malerarbejde i forbindelse med både beboelseshuse og etageejendomme, som blandt andet andelsforeninger og boligforeninger.

Med maling af hus kan du undgå skader i murværket

​Meget af vores udendørs malerarbejde består af behandling- og maling af hus, hvor vi blandt andet tilbyder murermaling og silikoneemulsionsmaling samt at vaske og pudse facaderne, men vi er leveringsdygtige i alle former for facademaling, sokkelmaling og vinduesmaling.

Det kan være fristende at udsætte maling af hus eller at benytte produkter af dårlig kvalitet, men selvom du bor i et murstenshus, kan en misligholdt facade føre til store skader i murværket og videre ind i huset.​​

Ud over maling af facader tilbyder vi også alle andre former for udendørs malerarbejde, som hegn, stakit, carporte, skure, udestuer og vinterhaver.

Vores maler kan med andre ord male alle typer af flader, uagtet det er træ, mursten eller beton. Vi laver gerne faste aftaler med for eksempel boligforeninger i forbindelse med maling af facader og træværk, som for eksempel legepladser, rækværk og bænke.

Kontakt os for en pris på maling af facade

​Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du skal have udført maling af facade eller andet udendørs malerarbejde.

Du kan ringe på telefon 40 37 89 51 eller e-mail morten_duus@live.dk, hvis du ønsker en drøftelse og en eventuelt besigtigelse. Vi kommer også gerne med forslag til faste aftaler for blandt andet institutioner og etageejendomme eller udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af hus.

Spørgsmål?

- har du spørgsmål, ris eller ros, er du velkomment til at kontakte os via nedenstående formular.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetsgaranti​​

​Uforpligtende tilbud​​

+15 års erfaring​

Vi kan tilbyde

​Malermester Morten Duus  //  Gyden 2 6440 Augustenborg  //  Tlf.: 40 37 89 51  //  Mail: ​morten_duus@live.dk​