Maling af vinduer og døre

Indendørs og udendørs maling af døre og vinduer

Hos Malermester Morten Duus tilbyder vi blandt andet maling af vinduer og døre både indendørs og udendørs. Dette arbejde udfører vi for vores kunder i henholdsvis Sønderborg, Augustenborg, Nordborg og på det øvrige Als.

Vi har altid fokus på at give vores kunder kyndig og professionel vejledning i forbindelse med valg af materiale, farve og producent, så du kan få den bedst mulige løsning.

Vedligehold dine vinduer og døre og spar penge

Trænger dine nye indvendige vinduer og døre med tilhørende karme til en omgang maling, eller er de gamle udvendige vinduer slidte?

Vinduer og døre kræver ofte regelmæssig vedligeholdelse, da de kan blive medtaget af vind og vejr. En vigtig huskeregel er, at dine døre og vinduer bør males, inden den eksisterende maling er nedbrudt.

Det er også vigtigt at tjekke, om gummilisterne holder tæt, så der ikke kommer vand og fugt ind i træet.

Maling af døre og vinduer får dem ikke kun til at se pæne ud – det sikrer også, at de holder i længere tid. Vi slår gerne flere projekter sammen, således at du kan få malet vinduerne eller dørene i forbindelse med eksempelvis en:​

Hos os hænger kvalitet og pris altid sammen

Hos Malermester Morten Duus mener vi, at pris og kvalitet altid hænger sammen, og dette kommer også til udtryk i vores arbejde. Vi tilbyder kvalitetsgaranti, så du kan være tryg ved, at du får udført malerarbejde i højeste kvalitet, og vi har mere end 15 års erfaring med at sikre vores kunder flotte og langtidsholdbare resultater.

Kontakt os for et tilbud på maling af vinduer og døre

​Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på maling af vinduer og døre? Så kontakt din lokale malermester, Morten Duus, og hør mere om vores priser eller få et skræddersyet tilbud på dit næste projekt.

Vi har mere end 15 års erfaring med maling af døre og vinduer for private boligejere og erhvervskunder, og vi tilbyder altid kvalitetsgaranti på vores arbejde. 

Kontakt os for et tilbud på maling af døre og vinduer

Har du brug for et uforpligtende tilbud på maling af vinduer og døre? Kontakt din lokale malermester Morten Duus, og hør mere om pris på dit næste projekt. Lav en aftale med os på telefon 40 37 89 51 eller e-mail morten_duus@live.dk.​

Kontakt os for en pris på maling

​Skal du bruge en pris på din maleropgave, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om vores priser.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din maleropgave, hvis det ønskes.

Du kan ringe til os på telefon 40 37 89 51 eller sende en mail til morten_duus@live.dk.

Lad os tage en snak om dit maleprojekt!

Udfyld dit navn nummer og
​e-mail og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malermester Morten Duus

Gyden 2,
​6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 40 37 89 51

E-mail: morten_duus@live.dk

CVR: 34435235

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.