Tapetsering I PRIVATE BOLIGER

Hos Malermester Morten Duus tilbyder vi opsætning af filt i private boliger i Augustenborg, Sønderborg, Nordborg og det øvrige Als. Som professionel malermester udfører vi alle former for malerarbejde, hvor tapetsering er en af vores store forcer. Skal du have opsat nyt i forbindelse med ny bolig, eller er du ved at renovere de gamle vægge, kan vi gøre det for dig.

Vi tilbyder vores services til private, lokale kunder, som sætter pris på håndværk i høj kvalitet. Vi tager en indledende snak med hver enkelt kunde i forhold til, om der gammelt savsmuldstapet, der først skal pilles ned, om væggene skal fuldspartles osv. Det gør vi, for at vi tilrettelægge arbejdet bedst muligt samt give en konkret pris.

Få væggene tapetseret af erfarne malere

Siden 2000 har vi formået at levere flotte resultater til vores mange kunder, hvorfor vi er erfarne og velbevandrede inden for vores felt. Skal du have opsætning af tapet, kommer vi gerne forbi din bopæl og ser på opgaven og kan her også vejlede dig til den rette løsning.​

Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, således at vi kan stå inde for det udførte arbejde samt holdbarheden.

Ønsker du en kompetent og pålidelig maler, der lever op til dine forventninger, er vi parate til at løfte opgaven for dig. Vi får maling fra nogle af de mest velrenommerede grossister som Beck & Jørgensen, hvilket i vores optik er noget af det bedste på markedet netop nu.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tapetsering

Skal vi give et godt tilbud på tapetsering hos dig, er du velkommen til at kontakte os. 

Vi udfører opgaven til aftalt tid og altid til den aftalte pris. Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os selv, så du ikke kan se andet end resultatet af et nydeligt, nyt tapet.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på telefon 40 37 89 51 eller skriv til os på morten_duus@live.dk.​

Spørgsmål?

- har du spørgsmål, ris eller ros, er du velkomment til at kontakte os via nedenstående formular.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetsgaranti​​

​Uforpligtende tilbud​​

+15 års erfaring​

Vi kan tilbyde

​Malermester Morten Duus  //  Gyden 2 6440 Augustenborg  //  Tlf.: 40 37 89 51  //  Mail: ​morten_duus@live.dk​