Maling af loft FOR PRIVATE OG BOLIGFORENINGER

HOs Malermester Morten Duus tilbyder vi maling af loft i Nordborg, Sønderborg, Augustenborg og på resten af Als. Vi har samtidig speciale i restaurering af gamle bygninger. Derudover kan vi tilbyde fast service for blandt andet andelsforeninger og boligforeninger i forbindelse med istandsættelse af lejligheder, herunder især maling af loft.

Sprøjtepistol til maling af loft og vægge

​Mange af de typiske opgaver med indendørs malerarbejde går ud på traditionel maling af lofter og vægge samt af lister, paneler og eventuelt af vinduerne. Vi kan også fjerne gammelt tapet eller opsætte nyt, filt eller væv for derpå at spartle gipsplader, og opsætte en ny vægbeklædning. Vi kan enten male eller opsætte traditionelt tapet med mønstre. ​De fleste vælger enten tapet, væv eller fil og derpå kan vi male det, samt udføre maling af loft. ​

Vi kan også opsætte en fotostat eller for eksempel et verdenskort på væggen. Desuden tilbyder vi sprøjtelakering af skabslåger, køkkenskabe, døre samt af alle andre flader i hjemmet, som giver en flot glans. 

Vi har især fokus på at yde en kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med godt håndværk af høj kvalitet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde

​Kontakt gerne os hos Malermester Morten Duus for at få en pris på maling af loft, eller for at få en drøftelse af dine ønsker og behov. 

Du kan ringe til os på telefon 40 37 89 51 eller skrive til vores e-mail morten_duus@live.dk for at høre nærmere eller for at aftale et møde.​

Spørgsmål?

- har du spørgsmål, ris eller ros, er du velkomment til at kontakte os via nedenstående formular.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitetsgaranti​​

​Uforpligtende tilbud​​

+15 års erfaring​

Vi kan tilbyde

​Malermester Morten Duus  //  Gyden 2 6440 Augustenborg  //  Tlf.: 40 37 89 51  //  Mail: ​morten_duus@live.dk​